Culinair

Textbox Section

Bij Huis ten Haghe besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van eten en drinken. Waar mogelijk werken we met biologische ingrediënten en houden we rekening met de beschikbaarheid van producten in bepaalde jaargetijden. De gerechten in de menu’s zijn hoogstaand, de borrelhapjes verfijnd en de broodjes bij de lunch zijn het alleen al waard om bij mij te vergaderen! Onze menu’s veranderen vijf keer per jaar, hieronder vindt u onze huidige menu’s:

diner tuinkamer Huis ten Haghe
Private dining in het centrum van Den Haag
Private dining en vergaderlocatie in het centrum van Den Haag
Private dining in het centrum van Den Haag
diner voorhoutkamer Huis ten Haghe
Private dining en vergaderlocatie in het centrum van Den Haag
 
Menusuggesties Huis ten Haghe

Eventueel uit te breiden met:
- Champagne spoom
- Kaasplateau
- Huiswijnarrangement
- Wijnarrangement klassieke Bourgogne en Bordeaux

Download hier de menu's

Menu I

Tartaar van tonijn met avocado, komkommer, rettich en soja granité

-

Bisque van kreeft met groene asperges

-

Gebakken USA sucade met fregola, spitskool en spekjes

-

Tarte Tatin van appel, appel caramel en vanille roomijs

 
Menu II

Gebraden kalfsstaartstuk, tonijnmayonaise, peultjes en krokante aardappel

-

In kombu gemarineerde kogelbiefstuk met atjar, noedels en pinda bouillon

-

Gebakken rode poon, quinoa, tomaat, munt, kalamansi en tuinbonen

-

Ganache van pure chocolade, sponge cake, groene thee en sorbet van avocado

 

 
Menu III

Ceviche van corvina met burrata, venkel, wortelcreme en granaatappel

-

Gebakken gamba's, kai lan, bosui, papaja en Chinese look met een black pepper saus

-

Gebraden half piepkuiken met linzen, wortel, suikersla en krokante tortilla

-

Panna Cotta met aardbeien, frambozen, yuzu, dropcreme en sorbet van yoghurt