Vergaderen


Textbox Section

Huis ten Haghe verzorgt van begin tot eind uw vergadering, presentatie of cursus. De unieke kamers, voorzien van alle moderne faciliteiten, de mooie stadstuin en uitmuntende service maken Huis ten Haghe tot een unieke vergaderlocatie in het centrum van Den Haag.

In de verschillende kamers is van alles mogelijk, een plenaire sessie waarna het gezelschap in subgroepen uit elkaar gaat, een presentatie in theater-opstelling afgesloten door een borrel of een vergaderdiner. Huis ten Haghe beschikt over Wifi, flip-overs, beamer en scherm.

 

Desgewenst verzorgen wij tijdens uw vergadering een heerlijke broodjeslunch, die wij eventueel ook in een lunchbox kunnen uitdelen. Zo heeft u de mogelijkheid tijdens de lunch een rondje te lopen over het mooie Lange Voorhout, de Vijverberg en het Binnenhof. Een uitgebreide twee- of drie-gangen lunch is natuurlijk ook mogelijk.

Of u nu een boardroom meeting, cursus of presentatie moet organiseren, Huis ten Haghe in het centrum van Den Haag is de ideale vergaderlocatie. De mogelijkheden zijn hieronder kort weergegeven, neem voor een offerte op maat contact met ons op.

 
Tuinkamer

En-suite kamer met uitzicht op het Korte Voorhout en tuindeuren naar de stadstuin. Ideaal voor een boardroom meeting of bijvoorbeeld een hei-dag!

Tuinkamer, unieke vergaderlocatie
Tuinkamer, unieke vergaderlocatie
Stadstuin
Bibliotheek

De bibliotheek is uitermate geschikt voor kleinere overleggen, een boardroom meeting, break-out room of voor een diner.

De bibliotheek als intieme vergaderruimte
Diner in de Bibliotheek
 
Voorhoutkamer

Ruime en-suite kamer op de eerste etage met uitzicht over het Lange Voorhout. Geschikt voor grotere bijeenkomsten zoals een workshop, presentatie of persconferentie.

Theateropstelling
Werkdiner, diner pensant
Werkdiner, diner pensant
De stadstuin

Een stadstuin in dit gedeelte van de stad is redelijk uniek. In de zomer geschikt voor borrels of om de lunch te gebruiken.

Borrel in de tuin
Lunch in de tuin
 
De mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten

Textbox Section
Bezetting
aan tafel
theateropstelling
staand
Tuinkamer 20 35 60
Voorhoutkamer 50 60 120
Bibliotheek 12 15 25

 

Sub-kamers:
     
Kantoor 8 - -
Achterhuis 12 - -
Zijkamer 14 - -